De vispassen 2018 zijn verstuurd

Maandag, 18 december 2017

Vandaag, 18 december, zijn alle vispassen van leden die hun contributie tijdig hebben betaald, overgedragen aan Post NL.

Als de drukte rond de feestdagen geen roet in het eten strooit moet u a.s. donderdag uw Visvas in uw brievenbus vinden.
Als u voor 17-12-17 hebt betaald en uw vispas is voor nieuwjaar niet bezorgd, neem dan contact op met onze secretaris via een van de mogelijkheden onder de knop "Contact"  aan de bovenzijde van deze site.
In een aantal wijken van Etten-Leur worden de passen door vrijwilligers rondgebracht, mogelijk dat hier de pas enige dagen eerder wordt bezorgd.

Leden die na genoemde datum hun contributie betalen, ontvangen hun vispas zo spoedig mogelijk nadat wij bevestiging hiervan ontvangen van onze bank.