Over ons

Historie

Hengelsportvereniging De Kleine Voorn werd op 19 september 1930 opgericht op de Leur door een aantal enthousiaste vissers. In 1951 werd onze vereniging Koninklijk erkend. In het begin huurde de vereniging de visrechten van een paar wateren binnen de gemeente. Inmiddels huurt K.E. HSV De Kleine Voorn de visrechten van bijna alle bevisbare wateren binnen de gemeente Etten-Leur. HSV De Kleine Voorn beheert deze wateren in samenwerking en in goed overleg met de gemeente Etten-Leur, waterschap Brabantse Delta en Staatsbosbeheer. Momenteel telt onze vereniging ruim 1300 leden, waaronder ongeveer 100 jeugdleden, en is hiermee één van de grootste sportverenigingen van Etten-Leur. 

Wat bieden wij

De vereniging beschikt over een gezellige en actieve wedstrijdcommissie, die gedurende het jaar vele wedstrijden organiseert. Naast de wedstrijden, die alleen toegankelijk zijn voor de leden van de vereniging, worden er ook een aantal wedstrijden georganiseerd waaraan iedereen mag deelnemen. De bekendste wedstrijd daarvan is ons Nationaal Concours dat traditioneel altijd op de laatste zaterdag van augustus wordt gevist.

HSV De Kleine Voorn is lid van de hengelsportfederatie Sportvisserij Zuid West Nederland, aangesloten bij Sportvisserij Nederland. Hierdoor kunt u met een VISpas of JeugdVISpas van HSV De Kleine Voorn naast de wateren in Etten-Leur in vele andere wateren in Nederland vissen. 

Meer weten
Neem dan contact op met onze vereniging. Hoe je dit kunt doen vindt je op de Contactpagina op onze website (knop Contact in bovenstaande menubalk).